3 nieuwe webinars over de gezondheid van de kat
7/24/2017

Pijn bij de kat

Ondanks dat katten pijn ervaren, wordt pijn bij de kat vaak sterk ondergediagnosticeerd en onderbehandeld. Met dit webinar willen wij je samen met drs. Ies Akkerdaas helpen om katten met acute en chronische pijn te herkennen en deze vervolgens op de juiste manier te behandelen. Zo kunnen katten het pijnvrije leven krijgen dat ze verdienen.

Bekijk de webinar nu op: https://www.vetclass.nl/hondkat/pijn-bij-de-kat

Duur: 90 minuten   |   Punten: 1,5   |   Taal: Nederlands

 

Preventive healthcare of the older cat

Oude katten laten ziekte slecht zien. Het opzetten van een screeningsprogramma is dus essentieel voor het welzijn van de kat. Maar wat moet je testen? Hoe vaak is dit noodzakelijk? Hoe zet je dit op in de praktijk? In dit webinar vertelt Sarah Caney (Royal College of Veterinary Surgeons specialist in Feline medicine) alles over screeningsprogramma's voor de kat, zodat je na het kijken van dit webinar hier gelijk mee aan de slag kan in jou praktijk.

Bekijk de webinar nu op: https://www.vetclass.nl/hondkat/preventive-healthcare-of-the-older-cat

Duur: 45 minuten   |   Punten: 1,0   |   Taal: Engels

 

Approach to the difficult diabetic cat

Ongeveer 1 op de 200 katten krijgt diabetes. Deze ziekte is meestal goed met insuline te reguleren. Sommige katten reageren echter niet goed op de medicatie. Bijvoorbeeld door insuline resistentie, andere ziekten of eigenaar gerelateerde oorzaken. In dit webinar vertellen dr. Stijn Niessen en dr. David Church, specialisten van het Royal Veterinary College, onder andere hoe je deze gevallen kan diagnosticeren en behandelen.

Bekijk de webinar nu op: https://www.vetclass.nl/hondkat/approach-to-the-difficult-diabetic-cat

Duur: 60 minuten   |   Punten: 1,0   |   Taal: Engels

 

Approach to the difficult diabetic cat Q&A

Als aanvulling op de webinar 'Approach of the difficult diabetic cat' beantwoorden dr. Stijn Niessen en dr. David Church, specialisten van het Royal Veterinary College, in dit webinar verschillende kijkersvragen.

Bekijk de webinar nu op: https://www.vetclass.nl/hondkat/approach-to-the-difficult-diabetic-cat-qa

Duur: 30 minuten   |   Punten: 0,5   |   Taal: Engels

Gerelateerde artikelen
Bekijk alle artikelen

Dit platform is een initiatief van Boehringer Ingelheim met als doel de kennis van dierenartsen op een innovatieve wijze te vergroten.

Support

Support overzicht producten en diensten.

Contact

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over Vetclass?